فیلتر قیمت:
دسته بندی ها:
نوع کالا:
قهوه از نوشیدنیهای بسیار پرطرفدار در تمام دنیاست که از دانههای درختچهای که در مناطق گرمسیری رشد میکند تهیه میشود. این دانهها رست میشوند و بعد از آسیاب شدن برای تهیه نوشیدنیهای سرد و گرم و بهعنوان یکی از مواد اولیه در رسپیهای مختلف استفاده میشوند. به همین دلیل خرید دانه قهوه به یکی از چالش های امروزه تبدیل شده است.
انواع مختلفی از قهوه در بازار وجود دارد که هر کدام کیفیت، طعم، عطر، قیمت و تفاوتهای ظریفی با هم دارند. دانستن یک سری نکات قبل از خرید دانه قهوه به شما کمک میکند تا قهوه مناسب با ذائقهتان را انتخاب کنید.
در کل دو نوع دانه قهوه وجود دارد؛ عربیکا و روبوستا.
قهوه عربیکا (Arabica) کافئین کم، طعم و بوی شدیدی دارد و از گرانترین دانهها محسوب میشوند. در مقابل قهوه روبوستا (Robusta) تقریبا دو برابر عربیکا کافئین دارد و بسیار تلخ است. بعضیها هم ترکیب این دو نوع را به عنوان قهوه میکس میفروشند.
اگر برای خرید دانه قهوه اینترنتی جستجویی در اینترنت کرده باشید میبینید که فروش قهوه در 4 شکل انجام میشود. روش اول فروش دانههای درسته و کامل قهوه است که معمولا کافهدارها این نوع قهوه را ترجیح میدهند؛ چون بعد از آسیاب شدن طعم و عطر بیشتری دارند.
اگر برای کافهتان این نوع را انتخاب میکنید باید به فکر خرید آسیاب قهوه صنعتی هم باشید.
شکل دوم، فروش قهوه آسیاب شده است. قهوه آسیاب شده را بهصورت هرمتیک بستهبندی میکنند تا عطر آن حفظ شود. این نوع برای دستگاههای قهوهساز و اسپرسوساز در خانه بیشتر استفاده میشود.
شکل سوم که بیشتر ما از آن استفاده میکنیم قهوه فوری است که نیاز به خرید دستگاه اسپرسوساز صنعتی یا خانگی و قهوهساز ندارد و فقط با حل کردن مقداری از آن در آب یا شیر قهوه شما آماده میشود.
نوع آخر هم قهوه بدون کافئین است که در فرایند بو دادن و آسیاب کردن کافئین قهوه را تا حد زیادی از بین میبرند. این قهوه همان عطر و طعم قهوه معمولی را دارد.
در کل خرید دانه قهوه آسیاب شده برای استفاده در خانه راحتتر و سریعتر است. ولی برای استفاده در کافه و قهوه فروشی پیشنهاد میکنیم با خرید قهوه اصل به شکل کامل و آسیاب نشده طعم تازه و واقعی قهوه را به مشتریانتان نشان دهید.
بعد از چیدن دانههای سبز قهوه (به دانه قهوه گیلاس هم گفته میشود) آنها را خشک میکنند. خشک کردن دانههای قهوه به دو صورت انجام میشود.
روش اول خشک کردن در مقابل آفتاب است. دانههای قهوه بعد از چیده شدن مقابل آفتاب قرار میگیرند و تا وقتی که پوسته قهوه خشک و جدا شود زیرورو میشوند. قهوهای که با این روش به دست میآید بسیار باارزش و گرانقیمت است.
روش دوم اینطور است که دانههای قهوه را در مخزن بزرگ آب میریزند و براساس شناور بودنشان در آب دستهبندی میشوند. بعد که پوسته بیرونی قهوهها جدا شدند با روش خاصی عطر و شیرینی آنها تقویت میشود.
در نهایت آنها را در آفتاب بین 12 تا 48 ساعت قرار میدهند و از غربال رد میکنند تا دانهها با اندازه یکسان دستهبندی شوند. یکی از مهمترین عواملی که در کیفیت قهوه موثر است همین اندازه دانه قهوه است؛ بهطور کلی دانههایی با اندازه متوسط و تقریبا بزرگ بهترین نوع قهوه هستند.
بعد از خشک کردن نوبت به بو دادن میرسد. در این مرحله قهوههای خام و بیطعم را داخل روستر میریزند و 10 تا 20 دقیقه حرارت میدهند. بسته به اینکه دانههای قهوه چقدر حرارت ببینند سه نوع قهوه لایت، مدیوم و دارک داریم.
قهوه دارک که بیش از حد بو داده میشود مقدار اسیدیته و کافئین کمی دارد. قهوه لایت که کمترین میزان حرارت را میبیند رنگ روشنتر و میزان اسیدیته بالا و طعم ترشتری دارد. این نوع معمولا در تهیه قهوههایی با نوتهای میوه و گل کاربرد دارند.
قهوه مدیوم هم چیزی بین دو نوع قبلی است و طعم میانهای دارد و فوقالعاده معطر است.
معمولا فرایند بو دادن قهوه در کشور مبدا انجام نمیشود؛ چون دانههای قهوه بعد از حرارت دیدن خیلی زود عطر خود را از دست میدهند و رطوبت و بوهای خارجی را به خود جذب میکند.
برای خرید دانه قهوه خوب یک نکته دیگر را هم باید بدانید؛ اینکه قهوه در چه قاره، کشور و منطقهای کشت میشود هم تاثیر مستقیمی بر طعم و عطر قهوه دارد. برای اینکه بفهمید کدام نوع قهوه را بخرید ویژگی چند قهوه از کشورهای مختلف را برایتان میگوییم.
نوشیدن یک قهوه خوب به جز اینکه میتواند حسابی سرحالتان بیاورد مزایای دیگری هم دارد. مثل:
مثل هر چیز دیگری زیادهروی در مصرف قهوه میتواند باعث بروز مشکلاتی مثل التهاب معده، پرخاشگری و اختلال در جذب آهن یا کلسیم شود.
احتمالا تا الان با نکاتی که گفتیم قهوه موردنظرتان را انتخاب کردید. اما اگر میخواهید خرید قهوه را آنلاین انجام دهید به نوع بستهبندی، روش تولید، مقدار کافئین و تاریخ مصرف هم توجه کنید.
یک بستهبندی مرغوب باید تمام اطلاعات مورد نیاز مانند تاریخ بستهبندی (قهوه تازه بستهبندی شده را انتخاب کنید)، تاریخ انقضا، نام سازنده، روش تولید، درجه آسیاب و نوع قهوه را مشخص کند.
مقدار کافئین در هر کدام از قهوهها متفاوت است. قهوهای را انتخاب کنید که با ذائقه شما مطابقت دارد و تاثیر منفی روی شما نمیگذارد. به روش تولید قهوه هم دقت کنید. قهوهای که در آب شسته و سپس خشک میشود طعم بیشتر و اسیدیته مشخصتری دارد درحالی که قهوهای که با روش طبیعی خشک میشود طعم ملایمتر همراه با نوتهای گلی دارد.
پرشین کاپ معتبرترین مرجع خرید تجهیزات کافی شاپ می باشد و شما می توانید با مشاهده محصولات موجود در این صفحه، بهترین کیفیت دانه قهوه مدنظر خود را انتخاب کرده و سفارش خود را ثبت کنید. تمامی محصولات ما ضمانت کیفیت داشته و به سراسر ایران ارسال میگردد. با خرید دانه قهوه برند از فروشگاههای معتبر لذت نوشیدن یک فنجان قهوه را چند برابر کنید.